marți, 17 aprilie 2012

Iepuraşul a trecut deja pe la copiii orfani din Alba

În săptămâna Patimilor, cu câteva zile înainte de sărbătorile de Paște, copiii ocrotiţi în casele de tip familial din Abrud, Alba Iulia, Blaj, Sebeş, Cugir au fost vizitaţi de persoane fizice, reprezentanţi ai unor firme private dar şi reprezentanţi ai unor ONG-uri, care le-au au împărţit cadouri.
Astfel, copiii ocrotiţi în casele de tip familial „Sfânta Ana” şi Sfânta Maria” (30 de copii) din Alba Iulia şi cele din cadrul Serviciilor pentru Protecţia Copilului Blaj (87 de copii - Casa de tip familial Blaj, Centrul de Plasament, Centrul de plasament de tip familial Mănărade, Casa de tip familial nr. 4) au primit din partea unor persoane fizice cu suflet frumos şi bun (care doresc să-şi păstreze anonimatul), iepuraşi de ciocolată, fructe şi răcoritoare.
De asemenea, Fundaţia „Mission Without Borders” România – Sibiu a oferit copiilor ocrotiţi în cadrul Serviciilor pentru Protecţia Copilului Blaj dulciuri, prăjituri pentru masa de Paști, fructe şi răcoritoare.
Copiii ocrotiţi în Casa de tip familial „Speranţa Copiilor” Cugir (20 copii) au primit vizita reprezentanţilor Fundaţiei „Pro Europa" Cugir care le-au împărţit iepuraşi de ciocolată şi tricouri.
Organizaţia „Caritas” Alba Iulia a împărţit celor 9 copii ocrotiţi la Casa de tip familial Teiuş pachete cu dulciuri şi încălţăminte adecvată sezonului şi vârstei.
Parohia Sebeş, prin îngrijirea preotului paroh Gheorghe Marin, a donat bani pentru cumpărarea de obiecte de îmbrăcăminte şi pentru organizarea mesei de Paște celor 10 copii ocrotiţi în  Casa de tip familial Sebeş.
Compania Roşia Montană Gold Corporation a donat o sumă de bani din care s-au achiziţionat obiecte electronice, electrocasnice şi industriale necesare pentru desfăşurarea în condiţii optime a activităţii Caselor de tip familial nr. 2, 3, 15 din Abrud şi obiecte de îmbrăcăminte şi  igienă personală  potrivite cu vârsta, personalitatea şi dorinţele fiecărui copil/tânăr ocrotit.
(sursa articol)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu