marți, 23 august 2011

Noutăţi CNIPMMR felicita initiativa Presedintelui Traian Basescu de reiterare a sustinerii pe care o acorda Proiectului Rosia Montana

Scrisoare deschisa cu privire la declaratiile Presedintelui Romaniei in legatura cu exploatarea miniera de la Rosia Montana 
Bucureşti, 23 august 2011
Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii felicită initiativa Presedintelui Traian Basescu de reiterare a susţinerii pe care o acordă implementării proiectului minier de la Roşia Montană.
Ca reprezentanţi ai firmelor mici şi mijlocii romaneşti, suntem convinşi că demararea acestui proiect va aduce beneficii consistente atât sectorului economic local, cât şi economiei naţionale. Este cunoscut efectul multiplicator pe care o asemenea investiţie amplă îl are asupra dezvoltării economice a zonei în care activează, şi avem exemple chiar aici în ţară. Conform planului de investiţii prezentat de compania RMGC, aproximativ 2,4 miliarde de dolari sunt prevăzuţi a fi investiţi în bunuri, servicii şi forţa de muncă, ceea ce poate însemna comenzi pentru peste 1000 de IMM-uri din sectoarele conexe şi nu numai.
Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România susţine implementarea proiectului minier de la Roşia Montană, ca exemplu de investiţie strategică pe care România trebuie să o aibă în vedere.
Prof. univ. dr. Ovidiu Nicolescu
Preşedinte 
Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu