miercuri, 24 august 2011

Aurul romanesc sta sub noroaie. Noi stam pe criza. Cine e mai sus? Prostia


Numai in tara asta se poate intampla sa stai pe ditamai bogatia naturala ce face recorduri ani de zile pe burse si sa nu o exploatezi.
Numai in tara asta se poate intampla sa iei credite de miliarde de euro, cand tu puteai sa ai banii astia inca de acum zece ani, dsaca dadeai drumul la exploatare.
Numai in tara asta se poate intampla sa tii niste investitori in suspans si sa le spui dupa 15 ani ca proiectul poate merge inainte daca se mai negociaza ceva, desi poate ca aia ar fi acceptat orice acum cativa ani.
Numai in tara asta se poate intampla ca niste nespalati slinosi sa spuna ca o zona fara perspectiva poate fi salvata de turism, in conditiile in care locuitorii din Rosia au la fel de multe sanse ca amaratii din Somalia.
Numai in tara asta se poate intampla sa arunci pe televizoare cuvinte precum “cianuri”, “hotie” sau “spaga”, fara sa ai macar o dovada sau un contraargument.
Bai, frate, am mai zis-o: du-te dracului de Stat Roman, pune-le pumnul in gura investitorilor, cere-le procente in plus, fa-i sa faca 100 de scoli sau orice, dar nu mai tine in loc un proiect ce poate aduce miliarde de euro unei tari ce o duce tot mai greu!
PS: Respect gestul Presedintelui de a transa cumva problema asta. Lalaiala din acest caz nu e insa singulara. In top 20 firme cu profit, e doar o firma romaneasca si aia a unui rege al asfaltului. Ultimele 3 guverne au distrus competitia in mediul economic, au distrus antreprenoriatul. Fac ceva pe programele guvernamentale care dau 10 000 de euro la niste mucosi ce-si fac cafenele din banii aia si apoi dau chix. Pe langa banii tocati pe atostrazile-invizibile, niste guverne ar trebui sa plateasca cu libertatea pentru distrugerea mediului economic romanesc.
Sursa articolului:
http://liviualexa.ro/2011/08/24/aurul-romanesc-sta-sub-noroaie-noi-stam-pe-criza/




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu