joi, 15 decembrie 2011

Sărbătoarea Pomului de Crăciun la Roşia Montană

Zilele trecute, Primăria din Roşia Montană a organizat sărbătoarea Pomului de Crăciun. Aşa după cum ne-a declarat primarul Eugen Furdui, au fost pregătite peste 1000 de pachete cu dulciuri, fructe, bomboane de pom etc. atât pentru copii cât şi pentru cei vârstnici.


Evenimentul a avut loc în Căminul cultural din Cărpiniş. Copiii n-au vrut să rămână datori, astfel că fiecare şcoală din comună a pregătit un program special de colinde şi dansuri populare româneşti, foarte apreciate de către toţi cei prezenţi. Au fost alături de roşieni la această manifestare Ion Dumitrel – preşedintele Consiliului Judeţean Alba, Ştefan Bardan – prefectul judeţului, Sorin Bumb – vicepreşedinte al CJ Alba, Raul Tudoraşcu – subprefect, precum şi ataşatul comercial al Ambasadei Canadei la Bucureşti, şi întrega conducere a companiei Roşia Montană Gold Corporation, în frunte cu directorul general Dragoş Tănase. 


Cu această ocazie a fost aprins şi iluminatul de sărbători din localitate. De asemenea, în apropierea zilei Naşterii Domnului, în toate şcolile de pe raza comunei se va organiza sărbătoarea lui Moş Crăciun, precum şi spectacole speciale de colinde. (Alexandra M.)
(Sursa articolului)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu