marți, 28 iunie 2011

Campionatul Muntilor Apuseni 2011 debuteaza in 3 iulie

Recent, la Ocolis, a avut loc sedinta cu reprezentantii primariilor din zona rurala a Muntilor Apuseni, pentru stabilirea grupelor si calendarului competitional al celei de a doua editii a Campionatului Muntilor Apuseni.
Cele 18 echipe inscrise au fost impartite, in urma tragerii la sorti, in 4 grupe: doua grupe de 5 echipe si doua grupe de 4 echipe, dupa cum urmeaza:
Grupa A: Poiana Vadului, Ciuruleasa, Rosia Montana, Vadu Motilor, Salciua;
Grupa B: Ocolis, Albac, Horea, Bistra, Arieseni;
Grupa C: Almasu Mare, Lupsa, Mogos, Posaga;
Grupa D: Avram Iancu, Sohodol, Bucium, Vidra.
"Pe langa faptul ca avem mai multe echipe inscrise in campionat, castigul mare al acestei editii este faptul ca reprezentantii primariilor din zona rurala au fost de acord, la propunerea organizatorilor, sa inscrie intr-o competitie paralela, echipe de copii cu varsta de 10-15 ani (nascuti 1996-2001), jocurile acestora fiind intercalate cu ”jocul mare”, jucandu-se astfel in deschiderea ”jocului mare” meciul copiilor. Dupa faza grupelor se vor califica in faza superioara - cea a sferturilor de finala - primele doua echipe din fiecare grupa, de la copii, respectiv de la echipa mare, in functie de clasamentul grupei. Asta inseamna ca, dupa desfasurarea meciurilor din faza grupelor, vom avea in mod sigur angrenate in sferturile de finala mai mult de 8 localitati, pentru ca este aproape imposibil ca sa avem calificate in cele doua competitii paralele, aceleasi localitati, atat la copii, cat si la seniori", precizeaza Sorin Corpodean, presedintele AJF Alba.
Au fost stabilite si locatiile in care se vor disputa meciurile din grupe, urmand ca dupa aceasta etapa sa se decida terenurile pe care se vor desfasura sferturile de finala, semifinalele si finalele.
Potrivit reprezentantilor AJF Alba, fata de anul trecut, pe langa cele 3 terenuri puse la dispozitie de primariile localitatilor: Bistra, Ciuruleasa si Horea, in acest an in faza grupelor au fost programate jocuri si la Rosia Montana (Carpenis), respectiv Ocolis, iar alte doua terenuri: Salciua si Lupsa sunt in faza de finalizare, urmand sa fie luate in calcul pentru etapele finale ale competitiei, daca vor corespunde la acel moment.
Regulamentul competitiei (actualizat fata de prima editie cu cateva modificari adoptate) a fost inmanat celor prezenti, dar va fi afisat si pe site-ul oficial al AJF Alba. La fel, tabelul nominal cu lotul echipei, pentru cei care nu au fost prezenti la Ocolis (acesta trebuind prezentat organizatorilor la primul joc oficial al echipei in campionat, cu 30 de minute inainte de joc), poate fi descarcat de pe site de la sectiunea Documente.
Iata localitatile unde se vor disputa meciurile: 
* 3 iulie - Bistra-grupa A (etapa 1) si grupa B (etapa 1);
* 10 iulie - Ciuruleasa - grupa A (etapa 2) si grupa C (etapa 1)
- Bistra  - grupa B (etapa 2) si grupa D (etapa 1);
* 17 iulie- Horea - grupa B (etapa 3) si grupa D (etapa 2)
- Ciuruleasa - grupa A (etapa 3) si grupa C (etapa 2);
* 31 iulie - Rosia Montana (Carpenis) - grupa A (etapa 4) si grupa D (etapa 3)
- Ocolis - grupa B (etapa 4) si grupa C (etapa 3);
* 7 august
- Rosia Montana (Carpenis) - grupa A (etapa 5) si grupa B (etapa 5).

Calendarul complet al jocurilor va fi afisat pe site-ul AJF Alba la sectiunea Competitii si va fi inmanat echipelor participante la primul joc programat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu